Vi erbjuder entré till relaxavdelningen för 140:- vid bokad behandling över 350:- samma dag.

Alternativa behandlingar ger en allmän vitalisering som förstärker immunförsvaret och hälsan.


Chakra Balansering
375:- 25 min

Balanserande och uppiggande behandling på energipunkter i kroppen för optimalt flöde och harmoni I behandlingen används ljusterapi samt aromadofter för att hjälpa kroppen att balansera energiflödet och rätta upp oblanser i kroppen. Obalanser i kroppen kan yttra sig på olika sätt, som ångest, orolig mage, trötthet, humörsvängningar, smärtor mm.

Behandling vid PMS eller premenstruella smärtor
670:- 50 min

Den Traditionell kinesiska medicinen (TCM) är en ovärderlig reglerande medicin som gör att du kan få effektiv hjälp vid flera gynekologiska besvär.

I behandlingen används Ljusterapi för att hjälpa kroppen att balansera energiflödet, behandlingen görs i kombination med Akupressur/Akupunktur/Öronakupunktur.

Psykologiska symtom:Oro, Irritabilitet, En känsla av att "inte ha kontroll", Gråtmildhet, Glömskhet, Utmattning, Aggression eller ilska, Förändringar i sömnrytm, sexlust och aptit.

Fysiska symtom: Huvudvärk, Svullenhet i bukområdet, Viktökning, Ömma bröst, Svullna händer och/eller fötter, Illamående

Realy Deep Relaxation Theraphy
995:- 80 min

En ljuvlig behandlingsmetod där du i ett avslappnat, förändrat medvetandetillstånd kommer i kontakt med ditt undermedvetna jag. Det undermedvetna styr till stor del våra reflexmässiga vanor, känslor och tankar. Genom Deep relaxation therapy får du hjälp att påverka och förändra dina vanor på ett enkelt och behagligt sätt. Du är djupt avslappnad, men fullständigt medveten om vad som händer. Deep relaxation therapy kan alltså inte påverka dig att göra något mot din vilja, utan är ett hjälpmedel när du själv har viljan att förändra. Målet är att avlägsna den grundläggande orsaken till problemet.

Behandlingen kan kombineras med öronakupunktur för att uppnå ett optimalt resultat.

Metoden är lämplig vid tex:

Egen tid till djup avslappning
Rökavvänjning
Fobier
Migrän & Huvudvärk
Rädslor & Oro
Stress och Stressrelaterade åkommor
Värk i kroppen
Dåligt självförtroende
Målbildsträning


Terapi för Självläkning
850:- 80 min

Självläkningsterapi som anpassas till just Dina problem. Bli friskare genom att samarbeta med Din kropps självläkande förmåga, kombination av det Yogiska andetaget och Traditionell Kinesisk Medicin guidas Du till den optimala kicken för att kroppens självläkningssystem ska komma igång.


Zonterapi/Detox
625:- 45 min

Genom Fotzonterapi sker en utrensning i kroppen. Fotzonterapin bygger på ett samband mellan olika zoner på fötterna och olika delar av kroppen. Genom massage på dessa zoner främjas kroppens självläkningsförmåga och obalanserna i kroppen behandlas


Akupunktur
750:- 50 min

Att behandlas med akupunktur enligt TCM (Traditionell Kinesisk medicin) ger fantastiska behandlingsresultat. Akupunkturbehandlingen går ut på att , utifrån den diagnos som ställts sticka tunna nålar, samt eventuellt ge värme med moxa på de punkter som används för att komma till rätta med den obalans som är grunden till symtomen.


Estetisk akupunktur i kombination med Ultraljud
950:- 50 min

Vitaliserande behandling utan kirurgiska ingrepp som ökar cirkulationen och keratinproduktionen samt reducerar ärr och hudbristningar. Ger även ökad spänst i överflödig och hängande hud som blir mer vital och får en ungdomlig lyster.


Akupressur
750:- 50 min

Akupressur är en behandlingsmetod där man med fingrarna trycker milt och bestämt på akupunkterna. Akupressur har samma bakgrund som akupunktur som blivit mer känd, skillnaden är att inga nålar används.