HOS OSS

Hos oss på SPAkliniken är vårt Huvudspamärke BABOR,s produktserier. BABOR Research and Innovation Centre har under snart 60 år förvandlat naturens skatter till högteknologiska produkter. Med hjälp av ett unikt t forskarteam och samarbeten med välrenommerade universitet och institut lyckas BABOR nå höga kvalitetskrav och banbrytande resultat. Produktserierna testas intensitivt i omfattande kvalitetskontroller: från utvecklingen i BABORs egna laboratorier, till produktion och distribution.

Babors långa erfarenhet och kunskap har gett oss ett brett sortiment av produkter. Det finns kollektioner med produkter för varje kunds behov och önskan om resultat. Produkter skapade med intelligenta recept, skräddarsydda för varje unikt hudtillstånd, effektivt vårdande och aktiva. Tusentals skönhetsexperter världen över förlitar sig på BABOR,s produkter och representeras av distributörer i över 70 länder.

BABOR grundades 1956 i Tyskland av välrenommerade biokemisten Dr. Michael Babor. Genom att kombinera natur och vetenskap startade han en skönhetsrevolution som gjort BABOR till äkta pionjärer inom professionell hudvård.

SPA Kliniken med våra professionella och välutbildade terapeuter erbjuder behandlingar som kombinerar fantastiska upplevelser med resultat och ger dig en stund att koppla av och få tid för dig själv, bli omhändertagen av professionella händer som för dig tillbaka till balans och harmoni i hud, kropp och sinne.

I våra omklädningsrum finner Du Nordiska Hudvårdsprodukter från Dharmazone, deras vision är att bidra till klokare konsumtion, renare miljö, god hälsa och omtanke om varandra. Äkta ekologisk hud- och kroppsvård som är bra både för Din hälsa och vår gemensamma miljö med ursprung direkt ur den skandinaviska naturens läkande kraft.

Vi har ditt välbefinnande i fokus, utifrån ditt behov eller önskemål kan vi guida dig till rätt typ av behandling. Rådfråga oss gärna! Våra terapeuter är välutbildade och certifierade vid exempelvis SHR och Cidesco.

SPA Kliniken ligger centralt belägen i Östersund med bara några minuters gångavstånd till stadskärnan. När ni kommer in till oss möts ni av en härlig och rogivande atmosfär med stora, ljusa och fräscha lokaler. På vår solterrass kan du sitta ute, bada jacuzzi och se ut över Storsjön och Oviksfjällen.

PARKERING
Gratis parkering, infart Ringvägen 4

ÅLDERSGRÄNSER
Behandling 12 år
Relaxavdelning 15 år

AVBOKNING/ ÄNDRA TID
En bokning är ett muntligt avtal, kunden förbinder sig att komma till oss på den inbokade tiden och vi förbinder oss att reservera denna tid för dig och inte sälja den till någon annan. Avbokning/ ändring av tid skall ske minst 24 timmar före den bokade tiden. Missad/bortglömd bokad tid debiteras med 50 procent av priset. Avbokning görs endast via telefon, ni når oss på 063-556090, går bra att lämna ett meddelande på vår telefonsvarare.

TIPS INFÖR DITT BESÖK
- Fråga oss gärna vid bokningstillfället så kan vi guida dig till att välja rätt behandling redan då, tala om för oss om du har någon sjukdom eller annat problem som vi bör känna till och vad du vill ha för resultat.

- Vid graviditet eller något sjukdomstillstånd, meddela detta vid bokning samt terapeuten du kommer till för att du skall få bästa tänkbara behandling.

- Vid graviditet tar vi ej emot kunder för massage, vi rekommenderar då ansiktsbehandling, fotvård, manikyr vårt SPA-paket i väntans tider.

- Om du inför bokad behandling, drabbas av tillfällig förkylning eller magsjuka ber vi dig kontakta oss i god tid före din behandling.

- Har du önskemål om terapeut, uppge detta vid bokningstillfället.