OBS! I alla Spabehandlingar ingår entre till relaxavdelningen. Kan bokas Tisdag till Lördag.SPA-behandling Balancing
en underbar Hot Stone massage
1640:- 80 min

En underbar SPA behandlng som startas med helkroppspeeling och ett härligt kurbad, därefter får Du njuta av en Hot Stonemassage med en balanserande olja och varma lavastenar. Stenarna placeras ut på specifika ställen på kroppen för en optimal höjning av kroppens cirkulation och balans. En avslappnande behandling behandling som fyller Dig med energi.


SPA-behandling Topp till Tå
med ansiktsrengöring, mask och massage
1235:- 80 min
En mjuk och avkopplande massage där du får välja mellan en avkopplande, stärkande eller en utrensande aromaolja som förhöjer effekten av din massage. Fotmassage och inpackning med mineralrik creme samt en ansiktsrengöring med mask och ansiktsmassage.


SPA-behandling Sportkur
1435:- 80 min

Startar med en kroppspeeling som avlägsnar torra hudceller och ökar cirkulationen, därefter får du ett avkopplande och stärkande kurbad med mineraler. Behandlingen avslutas med en helkroppsmassage.
En stärkande och energigivande kur som sätter igång cirkulationen.


SPA-behandling Aromakur
1335:- 80 min
Utan bad 995:- 50 min


Startar med en helkroppspeeling innan du sjunker ned i ett återfuktande mjölkbad följt av en aromainpackning med uppstramande olja som jobbar på spänsten i huden, följt av en aromainpackning, med avkopplande, stärkande eller utrensande aromaolja som förhöjer effekten. Under tiden du ligger i inpackningen får du en ansiktsrengöring, mask och ansiktsmassage.
En avslappnande behandling för dig som har torr hud.


SPA-behandling Peeling
780:- 40 min

En behandling där hela kroppen peelas för att avlägsna torra hudceller, avslutas med en återfuktande bodyspray. Passar dig som har torr hud och vill öka cirkulationen. För bästa resultat rekommenderar vi dig att köpa med dig en kroppspeeling och fortsätta 1g/vecka.
Kan med fördel kombineras med Kurbad 20 min, och/eller Aromamassage 25/50 min


SPA-behandling Ansiktskur
685:- 25 min
En djuprengörande och skön ansiktskur med uppfräschande Foam mask och härligt återfuktande Babor Fluid. Avslutas med massage, dagkräm samt en uppstramande ögonkräm.


SPA-behandling Ansiktskur Lovely Face
865:- 50 min
En helt underbar behandling som börjar med Hotstone massage på axlarna fortsätter sen med Ansiktsrengöring, peeling, mask, akupressur - och ansiktsmassage, handinpackning och fotmassage.


SPA-behandling Kurbad
515:- 25 min

Välgörande kurbad där du tillsammans med Din terapeut väljer ett passande bad.
• Thermal salt - är rikt på mineraler och spårämnen vilket är välgörande vid muskel- och ledvärk.
• Elements of Colours unika kurbad från de fem elementen, Terapeuten guidar Dig rätt i Ditt val mellan dom olika elementen, Trä, Eld, Jord, Metall och Vatten.
• Mjölkbad - Undergörande för torr och känslig hud.


SPA-behandling I väntans tider
1190:- 50 min
En avslappnande behandling för dig som är gravid eller nybliven mamma. I behandlingen ingår, Fotbad med peeling samt massage och inpackning av händer och fötter. Avslutas med en avkopplande ansiktskur.

Vi erbjuder entré till relaxavdelningen för 140:- vid bokad behandling över 350:- samma dag.


Anti-Cellulit Wrap Treatment
1095:- 50 min

En effektiv behandling för att reducera och motverka uppkomsten av celluliter. Huden blir fastare och slätare samt att fettlagringen reduceras och hudens bindväv stärks. Under behandlingen reduceras vätskeansamlingar och kroppens bortforsling av slaggprodukter stimuleras.

I behandlingen ingår; Peeling, inpackning med cellulit wraps, skalpmassage under tiden Du ligger inpackad, en stimulerande massage över problemområden samt en avslutande applikation med produkter som motverkar celluliter.

För bästa resultat rekommenderas en kurbehandling 5 gånger= 1gång/vecka.