Vid graviditet eller något sjukdomstillstånd, meddela detta vid bokning samt terapeuten du kommer till för att du skall få bästa tänkbara behandling.

Vid graviditet tar vi ej emot kunder för massage, vi rekommenderar då ansiktsbehandling, fotvård, manikyr vårt SPA-paket i väntans tider.

Vi erbjuder entré till relaxavdelningen för 140:- vid bokad behandling över 350:- samma dag.

Massagebehandlingar för ren avkoppling, för att återfå energi eller komma tillrätta med problem.

COACHMASSAGE
995:- 80 min

En bra kombination av massage som höjer välbefinnandet och samtalscoaching som motiverar till framgång. Den här massage formen passar Dig som vill förhöja din harmoni i kroppen och att ta Dig själv på allvar. Beröring öppnar upp för samtal. Utförs av Certifierad massageterapeut/ ICC coach

Massagebehandling Hot Stone
775:- 50 min

En avslappnande, rogivande massage som är något utöver det vanliga. I SPA-klinikens Hot Stone Massage masseras du med en balancerande aromaojla och varma lavastenar, du får också en mer cirkulationsbefrämjande massage genom att de varma lavastenarna placeras över specifika akupunkturpunkter.


Massagebehandling Problemfokuserad
775:- 50 min
850:- 70 min


För dig som har muskulära problem. Vi kombinerar en individuell behandling utifrån dina problem områden. Klassisk massage kombineras med Laser/Ultraljud/Akupunktur/Cupping.


Rygg Special
775:- 50 min

En problemlösande och behandlande Rygg– och sätesmassage, specialdesignad för Dig som har långvariga problem med rygg och säte. Vid behov inkluderas Laser


Effective Touch Body Massage
750:- 50 min (helkroppsmassage)

En underbart skön massagebehandling som kombinerar olika tekniker som ryggradsterapi, osteopati mm.

Effekter: Eliminerar störningar i energiflödet och återställer en harmonisk balans i kroppen, löser upp spänningar och stelhet i rygg och nacke, justerar och rätar upp ryggraden och främjar fri rörlighet i ryggraden.


Aroma massage De Luxe
795:- 50 min

En avslappnande kroppsmassage med Lyxigaste Champagneolja. Behandlingen påbörjas med lätt torrborstning för en cirkulations-ökande effekt, Champagneoljan ger en värmande effekt som ökar njutningen ännu mer.

50 min, helkropp


Nackspecial
425:- 25 min

En problemfokuserad och behandlande nack- och axel massage, specialdesignad för Dig som har problem med nacke och axlar.
Vid behov inkluderas Laser


Massagebehandling TuiNa - Akupressur i kombination med Kinesisk Energimassage
425:- 25 min
750:- 50 min


TuiNa massage är en energi massage som utförs genom en kombination av massage och akupressur enligt den Traditionella kinesiska läkekonsten, TCM. Den anpassas individuellt för bästa möjliga energihöjning och stimulans till självläkning.


Massagebehandling Klassisk
425:- 25 min Halvkropp
750:-  50 min Helkroppsmassage


En behandlande och djupgående massage som lättar på muskelspänningar, ökar cirkulationen, är uppmjukande samt avkopplande.


Indian Head Massage
425:- 25 min

En avkopplande behandling med fokus på nacke, skalp och axlar. Perfekt för Dig som har besvär med migrän, spänningshuvudvärk, trötta ögon, mental trötthet och tinnitus

Tillval i behandlingen: närande inpackning för torr hårbotten 100:-


Fotmassage
425:- 25 min

En underbar och Välgörande fot– och underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Löser upp spänningar och gör att hela kroppen känns skönt avslappnad.
Inkluderar även mjukgörande fotbad med mineralsalt.


Deep Tissue massage
425:- 25 min

Djupgående halvkroppsmassage för att öka cirkulation och lösa upp spänningar och muskelknutor runt höfter, rygg, nacke och axlar.
(OBS! Rekommenderas inte vid benskörhet)


Massagebehandling Aroma
425:- 25 min
750:- 50 min


En mjuk och avkopplande massage där du får välja mellan en avkopplande, balancerande, uppiggande eller uppstramande aromaolja som förhöjer effekten av din massage.