Massage och spa

För dig som tycker om olika spabehandlingar och massage är valmöjligheterna stora. Vi på Spakliniken listar upp de vanligaste och populäraste massage och spabehandlingarna.

Läs mer

Spabehandlingar på spa-hotell

Det finns som sagt väldigt många olika spabehandlingar att välja mellan beroende på vilken spaanläggning du besöker. Många erbjuder klassisk massage, ansiktsbehandling, duomassage, pedikyr, manikyr och mycket mer. Det finns även många fördelar med spamassage. Oftast ingår det en spa-ritual, vilket gör att du utsätter din kropp för varma och kalla källor. Det ger en positiv effekt på kroppen - det förbättrar blodcirkulationen samt att det hjälper dig att koppla av.

Massagebehandling

Fördelar med spabehandlingar

  • Avslappning – rensar tankarna
  • Förbättrar blodcirkulationen
  • Kan hjälpa dig att slappna av
  • Rensar kroppen från toxiner
  • Förbättrar sömn
  • Föryngra kropp och själ

Massör / Massageterapeut - jobb

Är du utbildad massageterapeut eller massör och söker nytt jobb finns det stora möjligheter för dig att få jobb. Arbetsmarknaden söker efter utbildade massageterapeuter och massörer, så det finns jobb att få. Vill du ha ett enkelt och smidigt sätt att söka massör- / massageterapeut-jobb på kan du använda en sida som Ledigajobb.se, där du kan söka lediga jobb som massör / massageterapeut över hela Sverige. Vissa av jobben behöver du inte ens ha CV eller personligt brev för att söka. Smidigt va?

Om du har ett intresse av att utbilda dig till och jobba som massageterapeut på något av alla Sveriges spa-hotell kan du läsa mer om detta på vår sida om massageutbildning, där vi listar några riktigt bra utbildare som ger dig ett försprång i branschen som massör. Vi tar även upp hur det är att jobba som massör.